Карантин в Україні можуть подовжити до 2022 року – тривожний сценарій стає реальністю

Стало відомо, що у Києві можуть подовжити адаптивний карантин ще на півтора роки – до 2022. Але про посилення карантину поки що ніхто не говорить.

Про це повідомив глава Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан у вівторок, 14 липня.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

На Центральному вокзалі Києва молода парочка розважала пасажирів оральними ласками

Залізничний вокзал станції Київ-Пасажирський обладнаний великою кількістю інформаційних табло. Вони дозволяють точно визначити, в якій точці міста знаходиться турист, прокласти маршрут до місця призначення, дізнатися, куди їде той чи інший транспорт. Однак увечері 14 липня інформаційні табло показували зовсім не те, що варто побачити туристу. Хоча багато хто напевно залишилися в захваті від безкоштовного видовища.

Угорщина від завтра закриває кордони, українці ″ломанулись″ на виїзд: фото апокаліпсису на КПП

На Закарпатті перед пунктом пропуску "Тиса" утворилася черга з більше 200 автомобілів, які виїзджають з України в Угорщину.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

"Перед пунктом пропуску "Тиса" спостерігається накопичення легкових автомобілів, які прямують на виїзд з України. Наразі на оформлення очікують близько 200 транспортних засобів", - йдеться у повідомленні прикордонників, опублікованому близько 13:30.

Перетин кордону, скріншот: YouTube
Перетин кордону, скріншот: YouTube

Бойовики розікрали Донбас перед перевіркою людей Путіна, - розвідка

Стало відомо, що військове командування Російської Федерації раніше проводило масштабні перевірки в так званих "ЛНР" і "ДНР" на початку березня, але незабаром перевірка знову очікується на окупованих територіях України. Представники Кремля зловили кадрових російських військових на масштабних розкраданнях.

підрив бойовиків "ЛНР", скріншот з відео
підрив бойовиків "ЛНР", скріншот з відео

″Не можу. Все. Ще є питання?″, - скандальний ″слуга″ Тищенко відмовився пояснювати, чому його Велюр продовжує порушувати карантин

Ресторан "Велюр", який належить народному депутату від "Слуги народу" Миколі Тищенку, запросив відвідувачів розважитися в нічний час, не зважаючи на запроваджені Кабміном карантинні обмеження. Сам власник закладу, який в черговий раз порушив карантин, відмовився прокоментувати дану ситуацію.

нардеп Микола Тищенко, скрін з відео
нардеп Микола Тищенко, скрін з відео