Головний лікар "Чорнобильського диспансеру" перед звільненням зарплату в 75 тисяч гривень. У той же час більша частина колективу знаходиться у вимушеній відпустці через брак грошей. Цифри стали відомі завдяки відповіді адміністрації диспансеру радіаційного захисту населення Вінницької облради.

Зарплата секретаря становить 2300 гривень, заступників від 7 до 15 тисяч, а ось за червень у директора стоїть цифра в 75 тисяч. При цьому співробітники диспансеру стверджують, що всіх працівників відправили на простої причини коронавіруса з квітня.

Навіть на даний момент на роботу не вийшло майже 150 осіб з 240. Причиною називають брак коштів на зарплати. Люди вже 4 місяці отримують по 1,5-2 тисячі гривень. А ось у головлікаря за цей час зарплата тільки зросла.

"Колишній головний лікар у квітні підняв собі зарплату з 19 тисяч гривень до 29 тисяч гривень. У березні, коли з середини місяця лікарня не працювала, він виплатив собі премію в 125% - 27 тисяч гривень", - повідомляють його колеги.

У лютому він отримав 19 928 грн, у березні – 45 954 грн, квітень і травень по 29 528 грн. Найбільша сума була за червень – 75 028 гривень. І це при тому, що у директора Василя Даценка 5 червня закінчився контракт.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Таким чином за 5 робочих днів колишній головлікар перед звільненням зміг заробити з грошей платників податків 75 тисяч гривень. Кореспонденти намагалися вийти з ним на зв'язок, проте він ніяк не коментує дану ситуацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медиків і вчителів посадили на голодну "дієту", зарплат не буде.

Як повідомляв Знай. ua, засмальцованые вагони з клопами проти елітних авто і тисяч доларів на рахунках.

Також Знай. ua писав, що "слуга" Зеленського в Харкові Пивоварів засвітив надзвичайні доходи.