У ведучої ТСН на телеканалі 1+1 Марічки Падалко під час прямого ефіру випав передній зуб. Відео курйозного інциденту опублікувала блогер Ekulka на своїй сторінці в Instagram.

"Тільки що, в прямому ефірі випав передній зуб у ведучої. Але, молодець, що не розгубилася. Я б розплакалася", - підписала вона ролик.

При цьому журналістка проявила весь свій професіоналізм і навіть не подала вигляду, що щось йде не так. Вона не стала панікувати і навіть не розгубилася. Вона акуратно прибрала "зайвий" зуб і закінчила ефір з тим, що залишилося.

При цьому в коментарях українці припустили, що в самий невідповідний момент у Марічки випав тимчасовий зуб, який встановлюють стоматологи під час підготовки до імплантації нового постійного зуба.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тим часом, Фреймут розповіла і показала українцям, що робити з постільною білизною, коли ви переночували в гостях. У чорно-білому ролику Ольга з'явилася в красивій кімнаті з ліжком, вона емоційно жестикулює і з інтонацією розповідає про етикет. Перед камерою вона позує у скромній білій сукні цікавого фасону, яке гарно лягло по фігурі, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації телезірка продублювала свої слова у відео: "Що робити з постіллю, якщо ви ночували в гостях? Застелити постіль? Немає. Постільна білизна потрібно після себе зняти і віднести в прання".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник похвалився красунею-дружиною з животиком.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві журналіст вирішив "підзаробити" в Жеку і оторопів від побаченого.

Також Знай. ua писав, що Фреймут взявся повчати українців.