У четвер, 16 липня, по всій Україні відчутно потеплішає, але сильної спеки не передбачається. У всіх областях буде сухо, крім західних, де очікуються дощі з грозами.

Прогноз Укргідрометцентру на 16 липня

У четвер синоптики Укргідрометцентру обіцяють дощі з грозами на Заході країни. Температура підвищиться до +24 градусів, а вночі становитиме +11 +13 градусів. На Півночі країни буде сухо і тепло – +26 градусів вдень, вночі температура опуститься до +14 +16.

У східних регіонах сухо і сонячно. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +26 градуси, а вночі температура буде до +15. На півдні без опадів з температурою повітря +27 градусів, вночі буде максимум 17 тепла.

У Києві четвер пройде без дощу. Вночі температура повітря в столиці складе +16 градусів, а вдень повітря прогріється до +26.

погода на 16 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Прогноз погоди на 16 липня від Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в четвер дощі пройдуть на Заході України, а також у Житомирській і Вінницькій областях.

"16 липня температура повітря в Україні буде нам сприятлива. Протягом дня очікується +22 +27 градусів, у Карпатах місцями +8 +14 градусів", - написала вона.

Сьогодні ми всі стоїмо на вершині літа і оглядаємо чудові липневі краєвиди з вишнями, мальвами і чорнобривчиками. Але...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 15 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

16 липня вшановується пам'ять благовірних князів Василя і Костянтина Ярославських. До цього часу повністю дозріває і лісова, і садова суниця. У цей день наші пращури спостерігали за комарами і мошкарою: якщо вони в'ються колами, хороша погода гарантована на найближчі сім днів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.