Події в Україні розвиваються в неправильному напрямку, а рівень довіри до Зеленського впав і продовжує рухатись в тому ж напрямку.

Про це свідчать результати опитування від Центру Разумкова та фонду Демініціативи ім. Кучеріва.

За даними опитування, 60,5% українців вважають, що події в державі розвиваються в неправильному напрямку.

Зеленський пішов у мінус

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Рейтинг Зеленського катастрофічно падає і сьогодні Зеленського не підтримує більше половини українців. Опитування показують, що через рік президенства, показали, рівень довіри до Зеленського пішов у мінус.

За результатами дослідження, сьогодні Володимира Зеленського не підтримує 49%.

У той же час, спікеру парламенту Дмитру Разумкова не довіряють - 62% (довіряють 39% опитаних)

Прем'єру Денису Шмигаль не довіряють - 62% (довіряють 14%), а , міністру МВС Арсену Авакову - відповідно70% і 18.

Керівника Офісу президента Андрія Єрмака не підтримують 48% (підтримують всього 9%) опитаних.

Якщо вибори завтра

Якби найближчим часом відбувалися президентські вибори, найбільше голосів у першому турі отримав би Володимир Зеленський - 37% з тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме. Юрій Бойко отримав би 17% голосів опитаних виборців, а Петро Порошенко ˗ 15%.

У разі гіпотетичних нових виборів вихід Зеленського у другий тур з лідером націонал-патріотів Петром Порошенко чи вождем проросійської опозиції Юрієм Бойко неминуче приведе до перемоги чинного гаранта, оскільки його опоненти представляють протилежні політичні та регіональні полюси, і Зеленський виглядатиме на їхньому тлі меншим злом.

Однак безальтернативність Зеленського не є його заслугою, а всього лише наслідком банкрутства старих еліт і їхніх лідерів.

Зазначимо, що опитування проводили 3-9 липня 2020 року серед 2022 українців від 18 років і старших по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій. Похибка - не вище 2,3%.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рейтинг Зеленського всього за місяць знизився на 9 відсотків

Як повідомляв портал Знай.ua, більше половини українців не задоволені президенством Зеленського

Також Знай.ua писав, Юлія Мендель "загуляла" з Зеленським в Одесі