Під час прямого ефіру ранкового випуску "ТСН" у ведучої Марічки Падалко випав передній зуб. Однак, цей казус не завадив їй гідно закінчити ефір.

Марічка Падалко прокоментувала цей інцидент та зазначила, що це найкурйозніша ситуація, яка траплялася з нею за весь час роботи.

На своїй особистій сторінці в Instagram ведуча опублікувала допис, у якому розповіла про причину того, що сталося. Виявляється, що зуб їй раніше вибила донька металевим будильником.

"Просто зараз я вирішила виправити ту неприємність, яка сталася понад десять років тому. У мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу він дуже зацікавив мою маленьку дочку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати" іграшкою "поруч зі сплячою мамою. І тільки я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкушувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося ", - констатувала Падалко.

Марічка Падалко також згадала декілька курйозних випадків, які були під час роботи на телебаченні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Прямий ефір тим і прекрасний, що завжди непередбачуваний", - зазначила ведуча.

За словами Падалко , вона сподівалася, що інцидент залишиться непоміченим, оскільки цей епізод не виклали на YouTube каналу ТСН. Але телевізійники недооцінили уважність глядачів. Одна з блогерів зробила запис з екрану, а потім її поширили багато видань, причому не тільки українські.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у ведучої ТСН Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучій зарядили сніжком в обличчя у прямому ефірі

Також Знай.ua писав про топ-10 курйозів у прямому ефірі