В Україні все частіше зустрічаються “машини-двійники”. Це автомобілі, які використовують підроблені номери. Проблема ця досить серйозна, оскільки якщо водія такої машини оштрафують, штраф прийде реальному власнику авто з таким держномером. Порушник-шахрай уникне відповідальності, а від вас зажадають штраф, про який ви і не підозрюєте.

Як заявляють фахівці дорожньо-патрульної служби, випадки затримання авто з “фейковими” номерами – не рідкість. Наприклад, один з жителів Запоріжжя зіткнувся з викликом до суду через те, що в Конотопі була зупинена машина з таким же держномером, але не збігається VIN-кодом.

Вийшла цікава ситуація: на автомобіль людини, який володів цим свідоцтвом про реєстрацію, наклали арешт за “підробку документів”. При цьому автомобіль з Конотопа, який їздив з підробленим реєстрацією, продовжує колесити по дорогах України.

Пізніше ситуація все-таки вирішилася. В базі автомобіля з підробленим свідоцтвом про реєстрацію не виявилося, і арешт з майна жителя Запоріжжя зняли. Однак “осадочек залишився”. З такою ситуацією в реальності може зіткнутися кожен з нас.

Як правило, підроблені техпаспорта оформляють на “евробляхи”. Замість того щоб проводити розмитнення авто, власники підробляють документи і їздять до тих пір, поки не з'ясовується правда. Багато хто до цих пір їздять по українським дорогам безкарно. Тому в неприємну ситуацію може потрапити кожен.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що під Дніпром на дитячому майданчику відпочиваючі устоили погром.

В місті Марганець Дніпропетровської області на одній з дитячих майданчиків влаштували безлад місцеві відпочиваючі. Детальніше про неприємний інцидент розповіла Зоя Шахова в Facebook-спільноті "Марганецький очевидець".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Дніпрі вандали зіпсували історичні графіті.

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі можуть підвищити штрафи за неправильну утилізацію відходів.