У сусідній Польщі, де навіть під час пандемії коронавірусної інфекції працюють мільйони українських заробітчан, сталася кривава трагедія. З'явилася інформація, що в місті Пулави вбили 26-річну громадянку України. Відомо, що дівчина деякий час жила і працювала в цьому місті.

Про це стало відомо завдяки повідомленняю на офіційному сайті поліції Люблінського воєводства.

За інформацією польських поліцейських, у вівторок, 14 липня, копи отримали повідомлення про те, що на вулиці "6 серпня" чоловік тягне у багатоквартирний будинок жінку. Правоохоронці, які приїхали на виклик, виявили її у квартирі закривавленою.

На першому поверсі будівлі поліцейські затримали чоловіка, який може бути причетний до інциденту. Дівчину відвезли до лікарні у важкому стані, але від отриманих травм вона незабаром померла.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В її вбивстві підозрюють затриманого 45-річного громадянина Молдови. Мотив злочину поки не відомий. Чоловікові загрожує довічне ув'язнення. А ось в українських ЗМІ вже з'явилася інформація, що 26-річна українка мешканка міста Володимир-Волинський Волинської області.

заробітчани, скріншот із відео
заробітчани, скріншот із відео

Також варто нагадати нашим читачам, що в Польщі сталося звіряче вбивство заробітчанина на ім'я Юрій Шай. Найстрашніше в цьому те, що з 26-річним хлопцем розправилися його ж співвітчизники – заробітчани з Донецької області. Трагедія сталася у місті Сосновець, Польща, в ніч з 2 на 3 лютого. Зараз злочинці затримані польською поліцією.

Нелюди посиротили двох дітей Юрія, які разом з дружиною Юрія чекали на татка з заробітків. Родина Юрія Шая звертається до небайдужих по допомогу, оскільки для перевезення тіла загиблого в Україну потрібна значна сума грошей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заробітчанина вбили в столичному хостелі. В кімнаті столичного хостелу виявили мертве тіло 30-річного полтавця, який тимчасово працював і жив в Києві.

Як повідомляв Знай.uа із заробітків у труну: у Франції вбили українця. У мережі з'явилася жахлива новина про трагічну загибель українця-заробітчанина. 29-річний Василь Штанграт загинув у Франції. Він зник без вісті 8 вересня, а тіло знайшли 2 жовтня.

Знай.uа писав, у Франції загинув молодий заробітчанин з Прикарпаття, все дуже дивно: убиті горем рідні благають про допомогу.