Співробітники Національної поліції України провели цікаве дослідження. Патрульні копи вивчили публікацію швейцарського наукового журналу, після цього було складено так званий "плейлист для безпечного водіння" автомобіля.

Поліцейські аргументували це дослідження тим, що водій з таким плейлистом несвідомо їхатиме повільніше і робити менше небезпечних маневрів. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Автомобіль, фото pxhere
Автомобіль, фото pxhere

Збірку створено на основі публікації "Вплив прослуховування музики на фізіологічний стан, розумове навантаження і працездатність водіння з урахуванням температури водія". Вона вийшла ще в 2019 році в науковому онлайн-журналі International Journal of Environmental Research and Public Health.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відповідно до наукової роботи, музика, темп якої не перевищує 100 ударів на хвилину, позитивно впливає на стиль їзди. Ми не знаємо, хто саме збирав плейлист, але тільки тут могли зустрітися Біллі Айліш, гурт "Антитіла", Foals, Tyler, the Creator, "Бумбокс", Tame Impala, ONUKA, Kaytranada, "Один в Каное" і не тільки.

Варто нагадати нашим читачам, що евакуація автомобіля на штрафмайданчик — незаконна. Верховний суд України назвав єдину причину для правомірності такої дії. Як виявилося, доставка затриманого транспортного засобу для зберігання на спеціальний майданчик дозволяється тільки у разі, якщо транспортний засіб суттєво перешкоджає дорожньому руху. Відповідне положення міститься в постанові КАС ВС від 18 червня 2020 року по справі № 686/14075/16-а.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Дніпром домашній Рекс зійшов з розуму і мало не роздер господаря на шматочки. У Кривому Розі собака напала на власного господаря.

Як повідомляв Знай.uа у Запоріжжі п'яний як чіп водій на "Газелі" зніс жінку - ногу намотало на колесо. Стало відомо про те, що в Запорізькому районі водій "Газелі" збив жінку. При цьому, він був у стані алкогольного сп'яніння.

Знай.uа писав, у Чернівцях беззахисного пенсіонера пов'язали перевертні в погонах, ринок ахнув: "До інфаркту...". У Чернівцях правоохоронці затримали пенсіонера, застосувавши проти нього спецзасоби – наручники.