Молоді герої живуть в селі у Вінницькій області. Вони врятували жінку, яка почала тонути. На момент порятунку жінка вже втратила свідомість і йшла на дно.

Інцидент стався 3 липня на місцевому водоймищі села Станіславчик Жмеринської області, популярне місце для відпочинку. У той час на ставку було багато людей, однак тільки Богдан Войтович, Дмитро Дячук і Саша Кириченко кинулися у воду, пишуть Факти.

Хлопці збиралися купатися і тоді побачили в 50 метрах від берега жінку, у якої голова то піднімалася, то зникала під водою. Поруч з нею плавав чоловік - він не знав що робити, намагався підтримати потопаючу, але нічого не виходило. Тоді він крикнув "Допоможіть!" і поплив у бік берега. Троє хлопців без роздумів кинулися у воду.

Коли вони підпливли, жінки вже не було на поверхні води. І хлопці почали пірнати, хоча в тому місці глибина сягала майже 5 метрів.

Діма побачив пучок довгих волосся під водою, жінка опускалася до дна. Він схопив її за волосся і витягнув на поверхню.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Перевернули її обличчям вгору, щоб дати повітря… Обличчя синє, очі закотилися, губи мертвотно-бліді. Без свідомості… Я і Саша взяли її під руки, Діма допомагав тримати тулуб. Так попливли до берега. Коли пливли, жінка почала кашляти", - розповідає Богдан.

Богдан перевернув жінку через коліно і постукав по спині, щоб вийшла вода. Вона почала випльовувати воду. Швидко приїхала швидка.

"Ми знаємо, як правильно рятувати потопаючих… А ось один яка потрапила в біду жінки сказав, що не знав, що робити, коли вона почала тонути…", - додав Богдан.

Мама хлопця Людмила з гордістю розповідає, що її син мріє стати лікарем.

"Діма - учень нашої сільської школи, Саша Кириченко - студент Хмельницького політеху - теж відмінні хлопці! Мама врятованої жінки так їх дякувала!" - додала Людмила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Тернополем двоє підлітків загинули на очах у друзів.

Як повідомляв Знай. ua, під Запоріжжям дитина втопилася в каналі, обшитому бетоном.

Також Знай. ua писав, що українець став героєм у Польщі, врятувавши "потопаючого".