Нова пошта, яку на сьогодні деякі українці вважають поштовим сервісом номер один в країні, а інші – посміховиськом через численні курйози під час доставки, змінює графік роботи.

Так, оновлений розклад можна знайти на офіційному сайті "Нової пошти".

Як відзначається, з цього моменту пошта відкривається о 08:00 ранку. Таке нововведення буде актуальним тільки в будні дні. У вихідні дні, а також свята, обслуговування клієнтів буде проводитися в тому ж режимі, що і раніше. В цілому, на новий режим роботи було переведено 250 відділень.

"З 13 липня у обласних та частково районних центрах вантажні відділення Нової пошти змінюють графік роботи. Відтепер у будні дні 250 вантажних відділень розпочинатимуть роботу на 1 годину раніше - з 8:00. У вихідні дні графік роботи залишається без змін", - йдеться в повідомленні.

Водночас наголошується, що до вантажних відносяться відділення, у яких приймають та видають вантажі фактичною та об’ємною вагою до 1000 кг на одне місце, довжиною до 300 см і висотою до 170 см.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нова пошта, фото з вільних джерел
Нова пошта, фото з вільних джерел

За словами директора з розвитку мережі Нової пошти Євгена Тафійчука, дане рішення було зумовлено тим, щоб прискорити доставлення та не збирати величезні черги під відділеннями.

"Нам вдалося прискорити доставлення у відділення, тому вантаж приїжджає раніше. Щоб клієнти не збиралися у черги та не очікували на вулиці до відкриття, ми вирішили змінити графік роботи вантажних відділень. Тепер усі зможуть отримувати відправлення навіть перед роботою, у зручний для них час", - наголосив він.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані грошей, ані посилки – "Нова пошта" вляпалася в гучний скандал

Як повідомляв портал "Знай.ua", За зберігання посилок у відділеннях Нової пошти знову доведеться платити

Також "Знай.ua", "Нова пошта" змінила правила, які посилки відтепер не прийматимуть у відділеннях