Народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський, який напередодні прославився скандальним законопроектом щодо навчання дітей в школі російською мовою, потрапив у базу "Миротворця".

Про це йдеться на даному сайті.

Варто зауважити, що нещодавно нардеп подав до Верховної Ради законопроєкт, який передбачає перехід російськомовних шкіл на українську мову. Також даний закон дозволяє викладати 40-60% предметів російською мовою в 5-11 класах з навчанням мовою меншин (згідно з чинним законодавством – 20%).

Скріншот з сайту

А вже на днях з'ясувало, що Бужанський, ймовірно, через даний закон, потрапив у базу "Миротворця", де його назвали "українофобом" і "провокатором".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також нардепу приписують свідомі дії, спрямовані на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Україні; маніпулювання суспільно значущою інформацією; участь в антиукраїнських пропагандистських заходах; розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

"Центр "Миротворець" просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень", - йдеться в повідомленні.

Скріншот найскандальніших фраз нардепа

До слова, наразі заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук також висловила думку стосовно даного закону та запевнила, що Верховна Рада, ймовірно, не встигне розглянути його.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лариса Ніцой заговорила про знищення українців: "Ці тварі…"

Як повідомляє портал "Знай.uа", Геращенко запропонувала Бужанському "помірятися язиками"- і це не те, що ви подумали

Також Знай.uа писав, що "cлуга народу" Бужанський потрапив у скандал з тухлою окрошкою - отруєні діти під крапельницями