Перший президент України Леонід Кравчук закликав Володимира Зеленського покарати усіх порушників закону, незалежно від їх політичного статусу.

Про це він заявив на урочистому засіданні Ради з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України.

"Всіляко підтримуючи втілення в життя фундаментальних позицій демократії і верховенства права, прошу не забувати, що все це діє тоді, коли діє закон. Перед законом усі рівні. Я бачу, як люди, деякі депутати, політичні сили зневажають закон.

Дивляться на закон, часто - на Конституцію, як на папірець, або ще гірше - на ганчірку. Це неприпустимо. Від вас залежить, щоб закон тріумфував. А ті, хто порушують закон, були притягнуті до відповідальності, незалежно, ким він був або є", - сказав Кравчук, ймовірно, натякаючи на лідера "ЄС" Петра Порошенка, якого наразі судять.

Фото з Порошенком, який не аплодує Кравчуку

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зокрема, одним з підтверджень цьому стала сама поведінка п'ятого президента - після слів Кравчука майже усі присутні почали аплодувати, звісно, окрім Порошенка, який прискіпливо стояв та, дивлячись на Кравчука, тримав руки опущеними.

Варто зауважити, що на днях над Порошенком відбувся суд щодо справи про злочинний наказ, яким начебто Порошенко схилив колишнього голову Служби зовнішньої розвідки призначити своїм заступником Сергія Семочка.

Щоправда, Печерський районний суд Києва залишив без розгляду клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу Порошенку. Раніше прокурори просили запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Знай.uа писав, Порошенко на всю Україну розповів про страх Зеленського: "Ми отримали маленьку…"