Не встигла Івано-Франківська область повністю оговтатися від негоди, як зливи з градом знову повернулися та "атакували" місцеве населення.

Відповідні відеоролики з сильним дощем з градом оприлюднили в Facebook.

Так, на кадрах видно, як стихія бушує в селі Бабин Косівського району. Зокрема, потужна злива з градом, розміром з горошину, всього за деякий час перетворила дорогу в річку, а землю повністю вкрила "білою" ковдрою.

Geplaatst door Богдан Петричук op Donderdag 16 juli 2020

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом рятувальники оголосили штормове попередження в Закарпатській області та запевнили, що подібна злива з градом може повторитися.

"Ввечері 16 та вночі 17 липня в Закарпатській області в місцях проходження сильних злив можливе швидкоплинне підвищення рівнів води на малих водотоках на 0.3-0.8 м, формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням низинних місць, особливо в населених пунктах, утворення локальних селів та активізація зсуву ґрунту", – написали в ДСНС.

Geplaatst door Богдан Петричук op Donderdag 16 juli 2020

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав найгарячіший місяць 2020 року.