У суботу, 18 липня, по всій території України очікується спекотна погода. У той же час лише у західних регіонах можливі дощі з грозами і навіть град.

Прогноз Укргідрометцентру на 18 липня

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, у суботу дощі з грозами продовжать мучати жителів західних областей. Денна температура там складе +24 градуси, а вночі буде +15 градусів.

На Півночі України буде сухо. Повітря прогріється до +28 градусів, вночі температура опуститься до +15 +17 градусів.

У східних регіонах без опадів. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +28 градуси, а вночі +17 градусів. На півдні також сухо і спекотно – +30 градусів вдень, а вночі до 17 тепла.

погода на 18 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Прогноз погоди на 18 липня від Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що у цей день дощі накриють всі західні області, в деяких регіонах очікуються зливи та шквали.

"На вихідних дощі з грозами охоплять всю західну частину України. Дощі можуть переходити у зливи, бути з градом і шквалом", - написала вона.

У Києві в суботу також потеплішає. Температура повітря в столиці вдень досягне комфортних +25 градусів.

Вихідними, що перед нами, дощі з грозами охоплять усю західну частину України. Дощі можуть переходити у зливи, бути з...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 17 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

18 липня вшановується пам'ять преподобного Афанасія Афонського. Наші пращури у цей день слідкували за хмарами: якщо на небі пливуть жовті, наче мед, хмари – до дощу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.