Днями, 15 липня, стався несподіваний інцидент з телеведучою Марічкою Падалко. Справа в тому, що під час ранкового прямого ефіру новин у ведучої несподівано випав передній зуб. Треба сказати, що Падалко в цій ситуації діяла дуже професійно – вона акуратно прибрала зуб і як ні в чому не бувало продовжила випуск новин. Про це повідомляє ТСН.

Помітила цей момент уважна глядачка-блогер Ekulka, яка і виклала це фрагмент відео в Instagram. Свою посаду вона прокоментувала словами захоплення професіоналізмом провідною. Відео моментально набрало тисячі лайків та коментарів і розлетілося по всім новинам в Україні і за кордоном.

Тим часом Падалко подякувала глядачам за підтримку: "Я вважала, що це залишиться непоміченим, і ми про це ніколи не будемо згадувати, але ми недооцінили уважність наших глядачів. Я до пізньої ночі не могла заснути і від кількості коментарів, і слів підтримки. І я дуже вдячна глядачам і особливо підтримці колег, тому що в такій ситуації – це найголовніше. Спасибі", - сказала вона.

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс зазначила, що Марічка з тих людей, які не бояться, коли щось іде не за планом в прямому ефірі: "Марічка, ти величезний молодець, ти над усіма казусами вмієш посміятися і не робити з цього великої трагедії". Слова підтримки висловили також – шоумен і продюсер Юрій Горбунов, ведуча "Сніданку. Вихідний" Валентина Хамайко, колега з ТСН Соломія Вітвіцька, танцівник-хореограф Євген Кот, співачка Злата Огнєвіч, ведуча Леся Нікітюк, дієтолог Наталія Самойленко, суддя Танців з зірками Влад Яма, ведуча 2+2 Катерина Нестеренко, ведуча і експерт з етикету Ольга Фреймут, засновник фонду Таблеточки Оля Кудиненко і багато інші.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Валентина Хамайко: "Марічка, витримка і спокій – це найсильніше, що є в кожній жінці! А ще ти мега професіонал".

Злата Огневич: "Головне, що я хочу сказати – Марічка, ви професіонал з великої літери. Чесно я не знаю, що б я робила на вашому місці, якщо б це сталося зі мною під час прямого ефіру. Марічка – ви мій Герой".

Ольга Фреймут: "Марічка, захоплююся тобою! Такою могла бути реакція тільки королеви! Неймовірна дівчина!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у ведучої ТСН Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучій зарядили сніжком в обличчя у прямому ефірі

Також Знай.ua писав про топ-10 курйозів у прямому ефірі