Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук, яку напередодні змішали з брудом через участь в перегонах за крісло мера столиці, розповіла, які має переваги перед іншими кандидатами на даний пост.

Про це вона заявила у коментарі Радіо Свобода.

"Не без того, що я жінка - і це теж додає. Я завжди виступала за те, аби голосували якомога більше за жінок в громадах, за жінок у голови міських рад… Наша перевага, як кандидата від "Слуги народу", є беззаперечною і очевидною, тому що і президент, і уряд, і монобільшість у парламенті будуть від однієї партії. Це безпрецедентно, такого ще в історії України не було.

Скріншот з відео

Уявіть собі, голова Києва від "Слуги народу", наскільки це, так би мовити, коротка стежка і до президента, і до уряду, і до тих змін, які потрібно провести в Київській міськраді та на законодавчому рівні. Києву потрібні державні програми. Як ви думаєте, кому віддадуть перевагу, коли вирішуватимуть (кому надаватимуть держпрограму – ред.) за рівних умов, представнику від "Слуги народу" чи іншим кандидатам, або діючому меру Кличку?", - наголосила Верещук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також вона назвала три "П", які вона планує продемонструвати киянам: "порядок, порядок у фінансах та порядок на вулицях".

"Я україномовна. Я українка. Я з україномовного середовища. Мене виховала Україна. Тобто, я дійсно просякнута українською культурою, українською мовою, але центрична. Я ніколи не буду нападати на тих людей, які мають інші погляди. Я можу зробити так, аби комфортно було всім", - додала Верещук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, краще вже "корабельна сосна": як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий політолог Володимир Фесенко назвав Пальчевського головним опонентом Кличко в другому турі.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Гурін раніше заявляв про участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенко.