У Києві в п'ятницю, 17 липня, о 20:10 по спецлінії 102 надійшла інформація про те, що на проспекті Перемоги біля входу на станцію метро "Шулявська" стався вибух. У результаті інциденту постраждав чоловік, який проходив повз станції. Відомо, що його вже госпіталізували.
За викликом негайно виїхали наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та представники інших профільних служб.
Про це йдеться в повідомленні Нацполіції Києва.

За версією правоохоронців, вибух стався в урні. В результаті один чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували в найближчу лікарню. Зараз особа потерпілого встановлюється.

Видео 18+ Взрыв на метро Шулявской Со слов очевидцев взорвалась урна с мусором. Недалеко от неё стоял мужчина, который пострадал. Обстоятельства этого происшествия выясняются

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 17 juli 2020

Також поліцейські з'ясовують всі обставини вибуху. Вибухотехніки обстежили прилеглу територію. Ніяких підозрілих або небезпечних предметів не було виявлено.

На відео з місця інциденту, яке з'явилося на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", видно, що вибух пошкодив вікна станції метро. Тим часом метро працює в звичайному режимі, а станція "Шулявська" вже відкрита для пасажирів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

вибух на Шулявці, фото Нацполіції

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в метро Харкова назріває скандал і бунт співробітників. Все через те, що їм не виплачують зарплати з березня місяця. Співробітників залякує начальство і загрожує звільненням, тому багато хто відмовився говорити про проблеми підприємства.

Як повідомляв портал Знай.uа, в харківському метро після страйку машиністів зменшили інтервали між потягами до 11 хвилин і через це на платформах почали збиратися натовпи людей.

Також портал Знай.uа писав, що у четвер, 16 липня, в Києві відбулася дика ДТП. Водій Daewoo збив хлопчика, який вискочив на дорогу на велосипеді.