Під час засідання Верховної Ради лідер партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, який вже прославився через "корабельну сосну", вчергове втрапив у неприємний інцидент. Так, останній подумав, що говорить в телефон, а не в мікрофон, чим заробив у нардепів бурні оплески

Відповідне відео оприлюднено в YouTube.

Відтак, під час засідання голова Ради Дмитро Разумков попросив підключити мікрофон Корнієнко, адже той щось не вмикався. Після цього лідер "слуг народу" сказав: "Алло, так? Добрий день". А це своєю чергою викликало бурхливу реакцію інших нардепів. Майже всі вони засміялися і зааплодували. Корнієнко пояснив свій конфуз тим, що все "вже запрацювалися".

Варто зауважити, що Корнієнко також нещодавно потрапив через мікрофон в скандальну ситуацію. Так, перебуваючи в Миколаєві і не знаючи, що спрямована на нього камера увімкнена, політик почав обговорював з нардепом від фракції "Слуга народу" Давидом Арахамія місцевих представниць пропрезидентської партії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зокрема, їхні жарти стосувались старих незнайомих гостей, яких вони називали "Зедіди", а також депутатки від "Слуги народу" Ірини Аллахвердієвої. Щодо неї пролунали різкі коментарі про її вигляд і витривалість, а також порівняли з "корабельною сосною".

"Чуть-чуть tuning too much… Баба робоча взагалі, як корабельна сосна", - сказав тоді Корнієнко.

Пожартували вони і з президента Зеленського, якому вигляд такої жінки мав би сподобатись і він би викурив всі Iqos. Коли непарламентські вирази Корнієнко оприлюднили, він заявив, що, по-перше, запис була змонтована, а по-друге, він говорив зовсім не про Аллахвердієву, як це стверджувалося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на виборах київського міського голови провладну партію "Слуга народу" може представляти Ірина Верещук.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий політолог Володимир Фесенко назвав Пальчевського головним опонентом Кличко в другому турі.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Гурін раніше заявляв про участь у партійному праймеріз щодо вибору кандидатури на посаду мера міста слідом за Миколою Тищенко.