В магазині популярної української мережі супермаркетів "Фора" стався досить неприємний випадок, який змушує задуматися не тільки про сьогоднішній день, але і про те, яким буде наше майбутнє. І за майбутнє ми говоримо не випадково, адже продавці магазину запропонували 10 річній дитині зіпсовану ковбасу. Можна тільки здогадуватися як цей продукт може зашкодити дитячому організму.

Про це стало відомо завдяки повідомленню свідка інциденту, яке було опубліковано на порталі OtzyvUa.

Місце інциденту: Київ, супермаркет "Фора", проспект Комарова 28.

"Фора", фото Wikimapia
"Фора", фото Wikimapia

"Сьогодні 09.07.2020 р. магазин Фора в черговий раз довела, наскільки огидно ставиться до своїх покупців, Так... Якщо б тільки дорослим, але мова йде не про дорослих покупців..., а це — діти. Сьогодні 10 років дитина зайшла в магазин, щоб купити собі ковбаси на бутерброд, попросив нарізку, в чому йому відмовили, нібито не працювала нарізка, але запропонували взяти цілим шматком, і що найцікавіше! Цей шматок було обмотано харчовою плівкою, а запакований у неї 30.06.2020, і що ви думаєте!? Вона була скисла! І ймовірність отруєння 100%, плюс до того що це ж дитина і як зреагує його організм не відомо!! Але пощастило в тому, що дитина її нарізала, і до приходу батьків не їла!! І добре якщо б це випадковість, і це далеко не збіг, оскільки це - вже другий випадок і продукт молочна ковбаса, а покупець — дитина! Прохання до всіх! Не мовчіть, пишіть скарги, викладайте свої випадки, пишіть статті, телефонуйте на гарячу лінію Фора і скаржтеся нехай буде народний контроль якщо вони цього самі зробити не можуть! Таким магазинам не місце на ринках, оскільки звичайна покупка може обернутися на фатальний випадок!", - пише свідок інциденту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відгук незадоволеного покупця, скріншот: otzyvua.net
Відгук незадоволеного покупця, скріншот: otzyvua.net

Також варто нагадати нашим читачам, що на Тернопільщині гримить скандал через м'ясо з глистами, яке продавали на ринку Лановецького району. Про покупку з "сюрпризом" розповіла місцева мешканка в пості в Facebook. Ірина Поліщук зазначила, що вона не перший раз стикається з несвіжою чи неякісною продукцією в м'ясо-молочних рядах цього ринку в райцентрі. Жінка розповіла, що черв'яків-паразитів-гельмінтів у м'ясі вона виявила вдома, коли почала обробляти його і готувати. Інцидент стався 12 липня цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Кернеса визначилися, що зроблять з "Круглим ринком" на Салтівці.

Як повідомляв Знай.uа у вартість відпочинку включено бруд, цвіль, таргани і хамство - в мережі показали all inclusive по-українськи.

Знай.uа писав, франківчанка пішла від стоматолога з "сюрпризом" в зубі — запропонував 500 гривень і зачинив двері перед носом.