Війна змінює людей. Когось ламає, когось робить міцнішими, однак вона позначається на психіці абсолютно кожної людини. На сайті Life After ATO публікуються історії від ветеранів про те, як вони живуть зараз, що відчувають, як проходять реабілітацію. Черговою історією поділився боєць з Трускавця Леонід Федевич.

“Я прокинувся від власного крику: “Де мій автомат?!”, починає свою історію Федевич. Кохана дівчина заспокоїла його, і нагадала, що він удома. “Скільки було таких ночей?”, задає риторичне питання Федевич. За словами ветерана, війна з'їдає людину зсередини, і складається враження, що серце не залишається просто нічого. Все що приносить війна – жахливу біль, лють, ненависть і розчарування. Навіть коли розповідаєш смішні історії, на очі навертаються сльози.

Фото з Інтернету. Автор невідомий

Федевич у своєму пості згадав і про те, як його кохана дівчина писала йому в ночі бойових чергувань. За словами ветерана, вона напам'ять знала, коли він заступав на посаду. Тому він часто отримував повідомлення навіть під ранок. “Терпіння і видатна сила волі – так можна описати дружин бійців АТО”, пише Федевич.
Федевич повернувся із зони бойових дій в жовтні 2014 року, і кохана дівчина була першою людиною, що його зустрів. У цей момент вони були найщасливішими людьми на Землі. Федевич відзначає стійкість солдатських дружин, які витримують не менші випробування нервами, ніж самі воїни. Однак, на жаль, до 70% сімей учасників бойових дій розпадаються, резюмував Федевич.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, ворог відкрив вогонь: на Донбасі медик рятував бійця ВСУ і загинув сам

На Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили всі моральні та гуманітарні норми і обстріляли трьох військовослужбовців, які повинні були здійснити евакуацію тіла українського героя, який підірвався на міні біля пункту Зайцеве.

Як повідомляв Знай.ua, Путіна вже трясе від Зеленського: "Обіцяв вирішити"