Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано понад 58,5 тисяч випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Карантин у школах
Карантин у школах / Фото з відкритих джерел

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 19 липня, в країні кількість заражених перевалила за 58 тисяч. Зафіксовано 8 нових летальних випадків та ще 355 пацієнтів змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу виявили понад 700 нових інфікованих.

"19 липня (станом на 9:00) в Україні 58 842 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 1485 летальних, 30 879 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 731 новий випадок. Загалом проведено 877 262 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 354 пацієнти", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Львівська та Чернівецька.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло майже 800 повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 108 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 19 липня 2020 року до Центру надійшло 797 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 108 207 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні зберігається динаміка захворюваності на коронавірусну інфекцією, за останні два тижні почалі перевищувати норми, які прийняли в Європі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також "Знай.ua" писав, що вакцину від коронавірусу українцям варто очікувати не раніше весни 2021 року.