Український волонтер Роман Донік закликав "викинути" з країни усіх людей, які підтримують голову Чеченської Республіки Рамзана Кадирова. Адже вони позиціонують себе, як мародерів, неготових до серйозних "замісів".

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Facebook.

"В Україні є купа залітних ділків з Чечні на нелегальному і напівлегальному становищі, які підтримують на своїй батьківщині Кадирова. Викинути нафік з України. І так, для тих хто не в курсі. Кадировці, які приїжджали воювати за дірку, проявили себе як банда мародерів, готових тільки для поліцейських операцій. При перших серйозних замісах і втратах звалювали назад", - написав він.

Зеленський, фото: Getty Images
Зеленський, фото: Getty Images

Також Донік заступився за Зеленського та запевнив, що наразі він не гуморист, а президент країни, яка воює вже 7 рік з російськими загарбниками.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"З Зеленським самі якось всередині України розберемося між собою. Ще "піхотинці" Путіна не вказували нам що ми тут повинні робити. В даному контексті, Зеленський не клоун з 95 кварталу. В даному контексті Зеленський - президент і верховний головнокомандувач воюючої 7 рік країни. Як би важко не давалося написання цих слів. Хто б і як до нього не ставився. Ще не вистачало, щоб хтось злився під Путіна і перебивши опозицію в Ічкерії, вказував країні, що воює 7 рік з Путіним, як і що нам потрібно робити", - додав він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що глава Чечні Кадиров вимагає вибачень від Зеленського: "Вам доведеться відповісти переді мною"

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Грузії готували замах на супротивника Володимира Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Володимиру Зеленському надійшла наполеглива пропозиція обірвати різні економічні зв'язки з Росією.