В Білорусі на відомому аукціоні виставили документи колишнього президента України Віктора Януковича, який ще в 2014 році втік у Росію.

Про це повідомляє білоруське видання Belsat.eu.

Так, за 49 тис. білоруських рублів пропонується купити банківську юридичну справу з копією паспорта екс-президента України. На документах є підписи самого Януковича та печатки "Укрсоцбанку".

"На аукціоні Ay.by виставили документи колишнього президента України Віктора Януковича, який залишив країну 2014 року в результаті Революції гідності", - наголошується в повідомленні.

фото документів, які продаються

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зокрема, продавець, яким виявився житель Брянської області, що в Росії, запевняє в 100-відсотковій автентичності документів. "Лише безпечна угода і повна конфіденційність", - заявляє власник.

фото документів, які продаються

Варто зауважити, що Янукович втік з України ще в далекому 2014 році. Все розпочалося 21 лютого, коли лідери опозиції підписали з Януковичем угоду щодо врегулювання кризи в Україні. В результаті дане підписання не було сприйнято людьми на Майдані: демонстранти вимагали від президента піти у відставку.

Віктор Янукович, фото: Рубрика
Віктор Янукович, фото: Рубрика

А вже вранці 22 лютого Янукович зник із Києва. Примітно, що гарант заздалегідь був готовий до варіанту втечі, оскільки ще 19 лютого, коли між владою та опозицією велися переговори, з "Хонки" почали вивозити майно. Остання відправка вантажівок з резиденції завершилася о 4:00 22 лютого.

Того ж дня Рада підтримала постанову про самоусунення Януковича з посади президента. 23 лютого в.о. президента призначений був Олександр Турчинов.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комітет ТЕК Ради одноголосно підтримав законопроєкт Кабміну про скорочення зелених тарифів.

Як повідомляв Знай.uа енергетичне співтовариство ЄС вимагає від Ради прийняти законопроєкт Кабміну про скорочення зелених тарифів до середини липня.

Знай.uа писав, українців звільнятимуть без причини, "слуги народу" вже підготували законопроєкт.