Президент України Володимир Зеленський їде в чергову відпустку. Щоправда, цього разу не в Оман, а в державну резиденцію, яка знаходиться на острові Бірючий, що входить до вітчизняного Азово-Сиваського заповідника.

Про це на своїй сторінці написав український політолог Тарас Чороновіл.

"Ой! Наш вічно потерпілий перепрацювався! Туризм за державний кошт областями – це ж так виснажливо. Зараз їде в чергову (позачергову) відпустку… Цього разу, щоправда, не в Оман, а в державну резиденцію на острів Бірючий.

Ми, звісно, мали б усі розчулитися: який патріотизм – відпочине нарешті на Батьківщині. Та щось мене благодушність від цього не охоплює. Бірючий входить до дуже цікавого вітчизняного Азово-Сиваського заповідника, який належить не міністерству екології, а Державному Управлінню Справами. Цей відпочинок, отже, відбудеться за державний кошт", - написав він.

Резиденція, де відпочиватиме Зеленський

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Чорновіл наголосив, що глава держави, ймовірно, поїде відпочивати без своєї дружини, яка перехворіла нещодавно коронавірусом.

"За тими даними, які проскакують, очікують там Володимира Зеленського без першої леді. А їй після хвороби (якщо така насправді мала місце) морське повітря вкрай необхідне. На те, що там згадають, чи буде супроводжувати Зеленського на відпочинку Юлія Мендель, а здається, таки буде, я якось не сподіваюся. Після всіх скандалів нам ще тільки цієї ганьби на весь світ бракувало…", - пише політолог.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що глава Чечні Кадиров вимагає вибачень від Зеленського: "Вам доведеться відповісти переді мною"

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Грузії готували замах на супротивника Володимира Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Володимиру Зеленському надійшла наполеглива пропозиція обірвати різні економічні зв'язки з Росією.