У Києві ресторанний комплекс Queen Kyiv знову порушив карантин, влаштувавши багатолюдну вечірку, яка тривала цілу ніч.

Відповідний відеоролик оприлюднили на Facebook-сторінці "Букви".

Варто зауважити, що наразі через смертельний коронавірус, який і досі бушує у всьому світі, в державі введено карантин, який передбачає низку заборон, зокрема, відкриття клубів.

Щоправда, у столиці начхали на таке та влаштували масштабну вечірку на баржі, де перебувало понад сто людей, які не дотримувалися дистанції та були без масок.

Карантин не для всіх

Продовжуємо нашу рубрику вихідного дня: "Коронавірус, пашол ти на*уй". Сьогодні кияни всю ніч горіли на вечірці клуба Queen Kyiv, що належить росіянам. Коментувати не будемо, нема сенсу. https://bit.ly/3hbUkz1

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Букви op Zondag 19 juli 2020

"Продовжуємо нашу рубрику вихідного дня: "Коронавірус, пашол ти на*уй". Сьогодні кияни всю ніч горіли на вечірці клуба Queen Kyiv, що належить росіянам. Коментувати не будемо, нема сенсу", - йдеться в описі під відео.

Також в кадрах, викладених в мережу гостями, видно, що масковий режим не дотримувався і персоналом закладу.

Постійна рубрика "карантин не для всіх" + лайфхаки

Постійна рубрика "карантин не для всіх" + лайфхаки Раз головний санлікар сказав, що у воді та на сонці важко заразитися COVID-19, то ось вам лайфхак - вечірка на воді 😅 Напевно, так міркували Queen Kyiv, коли організовували цей захід. Звісно про маски і дистанцію мова не йде... + вже 23:00, а вечірка у самому розпалі

Geplaatst door Букви op Zaterdag 18 juli 2020

До слова, за даними Центру громадського здоров’я, станом на 19 липня в Україні зафіксовано 731 новий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Загалом в Україні 58 842 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 1485 летальних, 30 879 пацієнтів одужало. Проведено 877 262 тестування методом ПЛР. Усього за добу одужало 354 пацієнти.

Фото з вечірки

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні зберігається динаміка захворюваності на коронавірусну інфекцію, за останні два тижні почали перевищувати норми, які прийняли в Європі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту.

Також "Знай.ua" писав, що вакцину від коронавірусу українцям варто очікувати не раніше весни 2021 року.