Мером Києва хоче стати ще один Кличко - це не Віталій і навіть не Володимир

Мер Києва Віталій Кличко у неділю, 19 липня, відзначає свій день народження. В цей день він вирішив розповісти про подарунок, який йому зробив його дорослий син. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Віталій Кличко з сином, фото: facebook.com/Vitaliy.Klychko
Віталій Кличко з сином, фото: facebook.com/Vitaliy.Klychko

У ПриватБанку забирають гроші на кредит без згоди: "Коштів вже "0"

Державний банк ПриватБанк звинуватили в тому, що він без відома і згоди клієнтів закриває оплату частинами, а гроші бере не тільки особистих, але і з кредитних коштів українців. Про це стало відомо завдяки повідомленням незадоволеного клієнта банку на порталі Minfin у розділі " для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Кива не витримав і зізнався, борщ в Вірменії не випадковий - "Якось з дитинства не люблю"

15 липня мітингувальники облили борщем посольство України в столиці Вірменії. Таким чином люди висловили своє обурення у зв'язку із заявою українського МЗС щодо конфлікту з Азербайджаном.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Так, група протестувальників облила борщем будівлю посольства України в Єревані. Акцію організувало молодіжне крило партії "Дашнакцутюн".

Ілля Ківа
Ілля Ківа

У Білорусі співвітчизник Путіна продає частинку Януковича: "Лише безпечна угода"

В Білорусі на відомому аукціоні виставили документи колишнього президента України Віктора Януковича, який ще в 2014 році втік у Росію.

Так, за 49 тис. білоруських рублів пропонується купити банківську юридичну справу з копією паспорта екс-президента України. На документах є підписи самого Януковича та печатки "Укрсоцбанку".

Янукович, фото: Getty Images
Янукович, фото: Getty Images

Наречена Розенка просто на камеру показала, як вона розважається зі зморщеною "подружкою": "З пропелером…"

Телеведуча "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь оприлюднила унікальні кадри та показала, чим полюбляє займатися її собака Сара під час тривалих поїздок в машині.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, яку наразі й присвятила своїй чотирилапій подрузі, породи французький бульдог.

Наречена Розенка, фото з вільних джерел
Наречена Розенка, фото з вільних джерел