Подільські поліцейські розслідують факт жорстокого поводження з твариною. Як повідомили копи, неадекватний чоловік хотів задавити собаку. Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

У місті Подільськ помітили неадекватного чоловіка, який хотів убити собаку під колесами свого автомобіля "Volkswagen Passat". Місцевий житель їхав на машині, а по дорозі бігло тварина. Замість того щоб зупинитися, чоловік розвернувся і знову зачепив тікає вівчарку, після чого зник з місця події.

Німецька вівчарка, фото Pxhere
Німецька вівчарка, фото Pxhere

"Встановлено, що автомобіліст їхав на великій швидкості, коли йому під колеса потрапила вівчарка. Замість того, щоб зупинитися і надати тварині допомогу, він розвернувся і знову зачепив собаку, після чого поїхав. Травмованого пса оглянув ветеринарний лікар та надав невідкладну допомогу, зараз він знаходиться у громадян, які ним опікуються", - йдеться у повідомленні.

Як відзначають очевидці, за кермом був син багатого фермера.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліція відкрила за фактом події кримінальну виробництво. Дії водія кваліфікували по частині 1 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з твариною).

Постраждалу тварину негайно відвезли до ветеринарної клініки, не надали необхідну першу допомогу.

Варто нагадати, що у Києві на Виноградарі компанія розпивала спиртне біля дитячого садка. На зауваження сусідів чоловік з компанії реагував агресивно і показував непристойні жести.

За словами очевидця події, фігурантом скандалу став чинний поліцейський.

Після цього непристойну поведінку продовжилося і журналіст вирішив сам втрутитися в ситуацію. Проте у відповідь на зауваження він отримав удар у вухо від іменинники, якого і називають чинним поліцейським.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, харківський патрульний розгромив підлогу ресторану в п'яній бійці, знімай погони.

Як повідомляв Знай. ua, у Франківську врятували п'яного чоловіка з розбитою головою, впав, отямився – крапельниця.

Також Знай. ua писав, що під Києвом озвірілий натовп забила до смерті хлопця, батьки вимагають суду