Найвідоміший російський ведучий, а також заступник директора Інституту географії РАН з наукових питань Олександр Бєляєв пішов з життя у віці 71 рік.

Про це у своєму Twitter написав не менш відомий журналіст Андрій Малахов.

Варто зауважити, що Олександр Бєляєв понад вісім років боровся з онкологічним захворюванням. Зокрема, в його мами був такий же діагноз, а дружина померла від лейкемії. А вже у березні цього року йому різко стало погано, про що він сам раніше розповідав.

"Сталося розлад нервової системи. Тепер утруднені координація рухів і мова, відчуваю труднощі з вимовою. Але не здаюся, планую поправитися і повернутися до улюбленої роботи ", - тоді сказав ведучий.

Ведучий Олександр Бєляєв

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Причиною ускладнень, за словами Бєляєва, могло стати велика кількість медпрепаратів, необхідних для лікування. А вже наразі з'ясувалося, що ведучий не зумів побороти страшну хворобу та пішов з життя.

"Помер Олександр Бєляєв - людина-свято, який перетворив прогноз погоди в маленьке шоу", - написав Малахов.

До слова, Олександр Бєляєв - радянський і російський географ-гідролог, кандидат географічних наук, провідних телепередач на каналі НТВ, заступник директора Інституту географії РАН з наукових питань, автор близько сотні наукових публікацій.

Скріншот допису

Нагадаємо, У Житомирі, на Корбутівському цвинтарі, встановили пам'ятник Марині Поплавській, зірці проекту "Дізель шоу", яка трагічно загинула в ДТП в жовтні 2018 року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно на 89-ому році життя не стало відомого радянського кінооператора Ігоря Черних. До його робіт входять понад 20 картин, серед яких багато тих, які стали культовими.

Також "Знай.uа" писав, що Зірки культової "Бригади", які більше не вийдуть на сцену: життя закінчуються, а ролі — назавжди