В МОЗ назвали регіони України, яким пом'якшення карантинних обмежень наразі не світить.

Вісім областей і столиця України Київ не готові до пом'якшення карантину, введеного через коронавірус. Деякі області не відповідають одразу двом показникам для цього. Оновлений список оприлюднила пресслужба Міністерства охорони здоров’я.

Як показує статистика міністерства, за останню добу до переліку регіонів, яким епідемічна ситуація не дозволяє перейти до наступного етапу послаблення карантину, знову ввійшла столиця.

Так, згідно із повдомленнями МОЗ, до наступного етапу зняття карантинних обмежень не готові:

м. Київ

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вінницька область;

Волинська область;

Закарпатська область;

Івано-Франківська область;

Львівська область;

Одеська область;

Харківська область;

Чернігівська область.

За даними МОЗ, у Києві, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській та Одеській областях спостерігається надто висока динаміка виявлення нових хворих на коронавірус. Також на Волині, Івано-Франківщині, Львівщині та Харківщині досі фіксують великий коефіцієнт виявлення випадків зараження COVID-19. У Чернігівській області міністерство вказало на малу кількість тестувань, Закарпаття ж не відповідає показнику завантаженості ліжок у лікарнях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні за добу 651 нових хворих на коронавірус, 13 померло

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 59 493 випадків зараження. За добу зафіксували 651 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 31 439 пацієнтів. За останню добу видужало 560 людей, 13 людей

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна обновила червоний список країн

Списки оновили відповідно до змін у критеріях поділу на "червону" і "зелену" зони, запроваджених урядом.

Міністерство охорони здоров'я оновило список країн "червоної" зони, скоротивши його на кілька країн. Оновлення пов'язано зі збільшенням критерію кількості активних хворих на 100 тисяч населення.

Також Знай.ua писав, Україна знову не потрапила до списку країн, яким дозволено в'їзд до ЄС.

У порівнянні з попереднім списком від 30 червня, з нього зникли Чорногорія і Сербія - їхні туристи наразі не зможуть вільно потрапити до країн ЄС.