Відомий лікар, популяризатор доказового й наукового підходів у медицині Євген Комаровський опублікував тест, за допомогою якого можна перевірити свої знання щодо вагітності людини.

Відповідний допис був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Питання і відповіді торкаються таких тем як секс під час вагітності, харчування, вакцинація тощо.

"Ответ в следующей картинке! Пролистывайте далее, пройдите короткий тест и проверьте ваши знания о Беременности.⁣

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В приложении Доктор Комаровский для iOS и Android вы найдете более 70 бесплатных тестов: беременность, новорожденный, вакцинации, детская комната, повышенная температура, ОРЗ и ОРВИ, питание и многие другие", - рекламує свій додаток популярний лікар.

Євген Комаровський, скріншот з відео
Євген Комаровський, скріншот з відео

Нещодавно доктор Комаровський також спостував поширені міфи про морський відпочинок. Наприклад, про те, що будь-який відпочинок на морі є корисним.

Через цей міф туристи відпочивають на морях у жахливих умовах, не маючи нормальної їжі, води і нормального моря.

"Якщо у вас є можливість поїхати на море, ви – молодці. Відпочивайте, але за умови, що на цьому морі ви можете забезпечити дитині нормальне житло, нормальне харчування, безпечну воду та можливість отримання якісної медичної допомоги при виникненні проблеми", - заявив Комаровський.

Також блогер звернув увагу, що брати у відпустку можна й дітей віком до одного року і вони навіть принесуть вам набагато менше клопоту під час поїздки, ніж дворічні діти. Хоча б тому, що більше шансів, що однорічний малюк спатиме в літаку. Крім того, він може харчуватися своєю кашею або сумішшю. Його не треба годувати зі шведського столу.

За словами Комаровського, щоб ваша дитина оздоровилася, вона повинна перестати контактувати з сопливими дітьми і витріщатися в гаджети.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікар Євген Комаровський розповів, що робити, коли дитину "продуло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Комаровський пояснив, як уберегтися від теплових ударів і сонячних опіків.

Також портал Знай.uа писав, що доктор Комаровський дав слушні поради в профілактиці коронавірусної інфекції.