Українська актриса, телеведуча та громадська активістка Римма Зюбіна закликала українців боротися не з олігархами, а з корупцією, яка вже десятки років процвітає в державі.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Facebook.

"Та не з олігархами треба боротися, а з корупцією, яка процвітає буйно всі 30 років. Чи може то москалі або інопланетяни з комети, заважають нам будувати справедливе суспільство і вимагають від нас хабарі за все від місця в дитсадочку, школі, гуртожитку, операції, іспитів, вирішення земельних, квартирних, соціальних, судових справ? Ми ж українці, ми святі та божі, то все не ми", - написала Зюбіна.

Римма Зюбіна

Також артистка наголосила, що в Україні під час отримання громадянства потрібно ввести пункт, який передбачає знання державної мови.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я би в тесті на "Громадянство України" ввела би пункт не про знання мови. А "чи брали і давали ви хабарі"? Боюсь що не було би і кому громадянство давати. І хто тільки може і скільки може - хоч 20 грн за незаконне паркування, але "тирить" і має від цього, ні, звісно, не збагачення, а відчуття своєї значимості і величі", - підсумувала активістка.

Скріншот допису

До слова, дебют Зюбіної у кіно відбувся 1992 року у фільмі Дмитра Томашпольського "Про шалене кохання, снайпера і космонавта", а потім була восьмирічна перерва, бо "українське кіно не знімали взагалі"

За більш ніж 20 років роботи в кінематографі актриса знялася у близько 90 телефільмах та у 7 повнометражних кінофільмах.

З останніх досягнень — головна роль у фільмі "Гніздо горлиці", який отримав нагороду "Золотий Дюк" у номінації "Найкращий український повнометражний фільм" на Одеському міжнародному фестивалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше за прийняття скандального "азартного закону" та затягування із місцевими виборами віддувався Разумков.

Як повідомляє портал "Знай.uа", американська ділова рада закликала Геруса запобігти спотворенню "зеленого" законопроєкту.

Також Знай.uа писав, що Зеленський під час урочистого засідання Ради заговорив про закінчення політичної кар'єри: "Годі".