На Донбасі російські окупанти масово гинуть від передозування наркотиками, а також часто скоюють самогубство просто на очах інших бойовиків.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"У підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу. Вживання алкоголю та наркотиків у них стає нормою, і їхні ватажки втрачають контроль над підлеглими, - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, як наголошується, незаконні збройні формування РФ знову мали втрати особового складу та техніки, нарвавшись на жорстку віддачу з боку українських героїв.

"За підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за минулий тиждень склали: знищено – 11 осіб; поранено, травмовано та виведено зі строю – 14 осіб. Окрім того, за минулий тиждень нашими воїнами було збито ворожий квадрокоптер", - наголосили в штабі ООС.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Також наголошується, підрозділи збройних формувань РФ мають проблему з комплектацією особового складу та набирають людей силоміць.

"Кремлівські ватажки не розуміють, що вони не мають довіри та авторитету у місцевого населення. Окупанти вселяють в мешканців тимчасово окупованих територій тільки страх і викликають до себе злість і ненависть. Це підтверджується багатьма випадками.

Зокрема і тим, що агітаційна кампанія і заклики йти служити до війська псевдо республік повністю провалилася. До свого війська вони тепер силоміць набирають поповнення використовуючи погрози змушують укладати контракти з незаконними і злочинними збройними формуваннями", - стверджується в повідомленні.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ворог відкрив вогонь: на Донбасі медик рятував бійця ЗСУ та загинув сам

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"