Українська модель Альона Омович показала тату на інтимному мсці.

Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це.

Цього разу "українська Кардашьян" розмістила в мережі кадри, зроблені в одному з київських магазинів. Омович зробила селфі, приміряючи різні образи.

На одних вона постала у чорній сукні з великим декольте і чорних босоніжках, прикрашених золотими заклепками, і на височенних підборах.

Альона безцеремонно задерла сукню, високо закинула ногу на ногу, оголивши свою 5 точку, на якій красується тату у вигляді автографу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На інших фото Омович постала в рожевому худі і коротких чорних шортах, які також демонструють "автограф" моделі.

Альона кокетливо попросила підписників підказати їй, який образ вибрати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель Альона Омович показала спекотні фото з пікніка.

На знімках Альона відображена сидячи на розстеленому на траві білому покривалі. На пікнік вона прийшла в сексапільній жовтій сукні, що ледь прикриває інтимні місця і підкреслює тонку талію, а її величезні груди ледь не випадають з декольте. Волосся у дівчини розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У дописі до публікації Омович також просить вибрати кадр, який на думку підписників, кращий:

"1 чи 2? Фото зовсім без кольорокорекції, подобається таке? Чи потрібно яскравіше? Сукня @lior_boutique".

Як повідомляв портал Знай.ua, українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян порадувала новим відео.