Сьогодні, 21 липня, представники російсько-окупаційних військ передали ще одне тіло полеглого захисника на підконтрольну Уряду України територію. Про це стало відомо із інформації, оприлюдненої ООС у facebook.

"Наразі, особу загиблого не ідентифіковано. Ймовірно, це – третій військовослужбовець, якого до цього часу вважали пораненим після цинічного вбивства морських піхотинців 13 липня поблизу населеного пункту Зайцеве, Донецької області", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні додають, що після проведення процедури упізнання, завершення судово-медичної експертизи та оформлення відповідних документів, силами пошукової групи "Евакуація 200" тіло доправлять до місця поховання. Про дату поховання героя буде повідомлено додатково.
Українці у коментарях висловлюють щирі співчуття рідним загиблого і намагаються співставити деталі цинічного злочину.
"Це той поранений хлопчина який стікав кров‘ю намагаючись звязатись з керівництвом по радіостанції???", "Так, війни без втрат не буває. Але, блдь, це не головнокомандувач - це лайножер і селфімет..", "Це той поранений бієць, якого ви за чотири дні не спромоглися витягнути?.. А чи пробували взагалі?.. Ганьба усім, починаючи з "гівнокомандувача", - коментують користувачі.

Варто нагадати, що 93-тя ОМБр Холодний Яр опублікувала незвичні фото зі служби. Українські захисники, показали, о котрій починається їх ранок. Ще навіть перші промені сплять, а солдати вже стають на захисті. Коли ще тихий нічний туман оповив землю...

Ситуація на Донбасі, скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Ситуація на Донбасі, скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі без втрат вистояли під нещадним вогнем путінських найманців – ворог зализує рани, звіт ООС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сапери Донбасу показали майстер-клас з розмінування: один рух - і злетиш у повітря.

Також "Знай.ua" писав, застосували артилерію: на Донбасі бойовики підло забрали життя українського воїна. На Донбасі бойовики начхали на усі домовленості та вчергове обстріляли позиції українських героїв. Без жертв не обійшлося – російські окупати забрали життя одного військовослужбовця.