Українцям додали ще декілька напрямків для подорожей. "Укрзалізниця" анонсувала продаж квитків на п'ять потягів у традиційні місця відпочинку українців. Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії і в залізничних касах.

Про це повідомляє прес-служба залізниці.

Зокрема, поїзд № 702/701 Львів - Чернівці вирушить зі Львова 21 липня, а з Чернівців - 22 липня. Поїзд курсуватиме за 1, 2, 4, 5, 6, 7 дні тижня.

В потягу, фото Погляд
В потягу, фото Погляд

Поїзд № 41/42 Дніпро - Трускавець відправиться з Дніпра 21 липня, з Трускавця - 22 липня. Поїзд курсуватиме через день.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поїзд № 136/135 Чернівці - Одеса відправиться в щоденний рейс з Чернівців та Одеси з 22 липня.

Поїзд № 45/46 Ужгород - Лисичанськ відправиться з Ужгорода 24 липня, з Лисичанська - 26 липня. Поїзд курсуватиме один раз в три дні.

Поїзд № 317/318 Запоріжжя - Одеса курсуватиме через день і відправиться із Запоріжжя 24 липня, з Одеси - 25 липня.

Дівчина, яка проводжала свою матір на потяг у Миколаєві, травмувалася з вини провідника. Їй довелося на ходу вистрибнути з вагона потягу.

За словами дівчини, їй довелося вистрибувати з вагона на ходу, тому що провідник не попередила проводжаючих про відправлення потягу "Херсон-Львів" №109. Через помилку працівниці "Укрзалізниці" дівчина отримала травму ноги і руки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, провідник змусив дівчину на ходу вистрибувати з вагону – реакція Укрзалізниці вражає. Дівчина, яка проводжала свою матір на потяг у Миколаєві, травмувалася з вини провідника. Їй довелося на ходу вистрибнути з вагона потягу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Укрзалізниця відновить рух поїздів дальнього сполучення з Чернівців. Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що залізничний концерн запустить ще три потяги до Чернівців. Тепер городяни зможуть виїхати до Києва, до Львова і Одеси.

Також портал Знай.ua писав, що в Харкові Укрзалізницю зловили на порушеннях карантинних обмежень. Пасажири поїзда "Інтерсіті" розповіли і показали, як вони їхали. За вимогами карантину люди придбали 2 квитка через одне місце, але в реальності виявилося, що були продані всі місця в вагоні, а не 50%.