Зараз ведуться переговори з терористом, який взяв у заручники пасажирів автобуса на Театральній площі в Луцьку.

Таку заяву зробив президент Володимир Зеленський на спільному з президентом Швейцарії брифінгу, під час спілкування з представниками ЗМІ у Києві, передає прес-служба Офісу президента у Facebook.

"Над звільненням громадян, які перебувають у захопленому автобусі в Луцьку, працюють професіонали, ведуться переговори з людиною, яка захопила заручників... Робимо все, щоб звільнити наших заручників. Зараз ведуться переговори з чоловіком, який захопив заручників, тому не можу говорити про деталі", - сказав Зеленський.

За його словами, в Луцьку працюють співробітники МВС, СБУ, залучені представники Офісу президента.

Над звільненням громадян, які перебувають у захопленому автобусі в Луцьку, працюють професіонали, ведуться переговори з...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще
Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 21 juli 2020

Як повідомляє прес-служба МВС, на місці події присутні Арсен Аваков і перший заступник голови СБУ – керівник Антитерористичного центру при СБУ Руслан Баранецький для координації дій всіх залучених структурних підрозділів правоохоронних органів.

Правоохоронці допомагають співробітникам СБУ під час проведення ними спецоперації по звільненню заручників, забезпечуючи правопорядок на місці надзвичайної події.

Також відомо, що вибухотехніки ГУНП у Волинській області знешкодили одну гранату, яку зловмисник викинув. Його особу встановлено, це – 44-річний житель Рівненської області Максим Кривоша.

луцький терорист Максим Плохой, фото з соцмереж
луцький терорист Максим Плохой, фото з соцмереж

Поліцейські закликають городян не наближатися до місця події і не нагнітати обстановку в соцмережах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцький терорист змушує Петра Порошенка та Ігоря Коломойського записати визнання: "Я – терорист у законі".

Як повідомляв портал Знай.uа, в редакцію сайту "Перший" зателефонувала мешканка Луцьку Руслана Д., яка зараз перебуває в автобусі з терористом. Жінка пояснила, що їм дали півгодини часу, просила, щоб журналісти вимагали відеозвернення від Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що до Луцьку їде дружина Кривоша: терорист знущався над нею і власним сином.