44-річний Максим Кривош, який захопив автобус у Луцьку і утримує людей більше 9 годин, відпустив трьох заручників після особистої розмови з президентом Володимиром Зеленським і виконання ним вимоги.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на заяву заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

У свою чергу глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соцмережі Twitter додав, що терорист відпустив жінку, вагітну жінку і дитину.

Міністр опублікував також відео, на якому видно, як звільнених заручників забрав перший заступник Національної поліції Євген Коваль.

"Щойно перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль домовився з Максимом Кривошем і забрав з автобуса перших трьох заручників! Це літня жінка, підліток і молода вагітна дівчина. Вони вільні!" - підтвердив інформацію перший заступник глави МВС Арсен Аваков.

Только что первый заместитель главы Национальной полиции Евгений Коваль забрал из автобуса первых трёх заложников ! Это пожилая женщина, подросток и молодая беременная девушка. Они свободны !

Geplaatst door Антон Геращенко op Dinsdag 21 juli 2020

Після розмови з Кривошем Зеленський на своїй офіційній сторінці в Facebook опублікував відео, в якому сказав: "Фільм "Земляни" 2005 року дивитися всім!".

Відзначимо, що це було однією з умов терориста для звільнення заручників.

У коментарях до свого посту президент прикріпив вимоги Кривоша. Мабуть, щоб інші в списку теж не забули записати звернення.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 21 juli 2020

скріншот відео Зеленського в Facebook

Трансляція з Луцька, де чоловік захопив автобус із заручниками:

Поліцейські закликають городян не наближатися до місця події і не нагнітати обстановку в соцмережах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцький терорист змушує Петра Порошенка та Ігоря Коломойського записати зізнання: "Я – терорист у законі".

Як повідомляв портал Знай.uа, в редакцію сайту "Перший" зателефонувала мешканка Луцька Руслана Д., яка зараз перебуває в автобусі з терористом. Жінка пояснила, що їм дали півгодини часу, просила, щоб журналісти вимагали відеозвернення від Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що до Луцьку їде дружина Кривоша: терорист знущався з неї та власного сина.