Бойовики поглумилися над тілом військового медика Миколи Іліна, загиблого біля Зайцевого на Донеччині, і тіло якого пізніше передали українській стороні.

Про це повідомляє видання "Укрінформ", посилаючись на наявні фотопідтвердження.

"Зняті знімки переданого окупантами тіла настільки жахливі, що на них не можна дивитися і, тим більше, публікувати. З незрозумілих причин тіло розпороте від тазу до шиї, після чого грубо зшите. Також тіло не зберігалося в морзі, через що воно вкрите великими трупними плямами", - повідомили журналісти.

Раніше на сепаратиських інформаційних ресурсах викладали відео на якому було видно, що в голову загиблого медика увіткнено ніж.

Зазначимо, що Микола Ілін - уродженець Білорусі, громадянин Естонії. З 2018 року захищав Україну на Донбасі.

Ілін загинув під Зайцеве 13 липня при спробі забрати тіло загиблого бійця.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомлялось раніше, троє військовослужбовців під білим прапором намагались здійснити евакуацію тіла полеглого українського героя, який підірвався на міні поблизу Зайцевого. Однак, воїни не змогли цього зробити - ворог відкрив вогонь на ураження зі стрілецької зброї. Військовий медик Микола Ілін поспішив на допомогу пораненому. В цю мить противник знову почав обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Внаслідок ворожого вогню Микола Ілін загинув.

Тіло Ілін терористи передали українській стороні 17 липня.

Прощання з Миколою Іліним відбудеться 22 липня о 10 годині ранку в соборі св. Олександра на вул. Костьольній в Києві. О 13 годині на Байковому кладовищі відбудеться кремація тіла військового медика.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, військовослужбовці впізнали медика, який був підло вбитий російськими окупантами під час порятунку бойового товариша. Так, загиблим виявився громадянин Естонії Микола Ілін, який проходив військову службу за контрактом.

Як повідомляв портал Знай.ua, увесь світ побачив розстріл медиків на Донбасі: бойовики взялись виправдовуватись

Також Знай.ua писав, найманці Путіна нарешті передали тіло ще одного полеглого бійця на Донбасі