У небі над Донецьком запустили величезний синьо-жовтий український прапор, який чимось не вгодив окупантам. Бойовики довго намагалися його збити. Про це стало відомо з публікації волонтера Влада Іванова у Facebook.

Державний стяг України з'явився над окупованими територіями завдяки військовим і волонтерам. Велике полотно прив'язали до наповнених гелієм повітряних кульок блакитного і жовтого кольору, після чого прапор злетів у небо. Пізніше виявилося, що бойовики стріляли по стягу протягом 20 хвилин.

Український прапор над Донецьком, скріншот: Facebook
Український прапор над Донецьком, скріншот: Facebook

"Як стало відомо пізніше, ворог лупив по нашому прапору зі всього стрілецького. Хвилин 20 була стрілянина. Ми від місця запуску вже цього не чули і з надією, що прапор пролетить над Донецьком і полетить далі, поїхали додому", - пише волонтер. Влад Іванов

В результаті волонтерам стала цікава подальша доля українського символу. Саме тому Іванов просить донеччан написати йому в приват і розповісти, що сталося з прапором, у кого є такі відомості. "Ну а ми знову готуємо прапор над тимчасово окупованими територіями", - підсумував волонтер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Geplaatst door Влад Иванов op Dinsdag 21 juli 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцький терорист відпустив трьох заручників після відеозвернення Зеленського: "Дивитися всім!". 44-річний Максим Кривош, який захопив автобус у Луцьку і утримує людей більше 9 годин, відпустив трьох заручників після особистої розмови з президентом Володимиром Зеленським і виконання ним вимоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", провернула аферу з турпутівками на 700 тис. грн – поліція затримала винахідливу шахрайку. У Києві аферистка придумала схему обману і здерла останні гроші у довірливих городян. Зокрема, жінка продавала туристичні путівки і побутову техніку. Шахрайка брала гроші, а товар або послуги не надавала.

Також Знай.uа" писав, Венедиктова боротиметься з корупцією на пару зі Швейцарією — НАБУ і генпрокурор підписали Меморандум. Офіс Генпрокурора та НАБУ підписали Меморандум зі Швейцарією про впровадження проєкту повернення активів.