Із Запорізької області, просто з популярного курорту міста Кирилівка прийшли дуже сумні й тривожні новини. Люди, які приїхали відпочивати заявляють, що влітку 2020 року особливість сезону — агресивна живність в морі.

Медузи — їх дуже багато, більше звичайного, а ще на людей стала нападати креветка. Відпочивальники кажуть, що креветок дуже багато і вони кусаєються. Про це стало відомо завдяки заявам відпочиваючих, а також кадрам, які блогери публікують на просторах YouTube.

Креветки в Кирилівці, скріншот: YouTube
Креветки в Кирилівці, скріншот: YouTube

"Вона маленька і її так багато, що здається навала. Вона нападає і кусається. Навіть камеру атакували. Народу на пляжі стало трохи більше. Вчора, 21 липня, був штиль. Вода тепла, а медуз, як раз таки, стало мало, - зазначає черговий блогер.

Креветки в Кирилівці, скріншот: YouTube
Креветки в Кирилівці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Щоправда, швидше за все, автор відео помилився в ідентифікації морської живності. За креветку він, ймовірно, прийняв бокоплава або, як його ще називають, морську блоху. За формою цей морський мешканець дійсно нагадує креветку, але набагато менше - 1,5 см від сили.

Також варто нагадати нашим читачам, що завдяки численним веб-камерам редакції НІАП "Кирилівка.Укр" і azov.ua, розташованим по всьому узбережжю Азовського моря, стало відомо, що на пляжах в Кирилівці вже кілька днів немає медуз, які якийсь час назад доставляли незручності відпочиваючим.

Зараз пляжі заповнені людьми. До того ж погода нарешті налагодилася – ясне небо, чисте і спокійне море, прозора вода, легкий вітерець. Літо на Азовському морі в кращому значенні цього слова. Зазначимо, що з кожним днем кількість онлайн веб-камер постійно зростає, дозволяючи побачити нові цікаві місця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Чорнобилем натрапили на ту саму "трескучку", яка не дає заснути вночі - "Справжня невидимка...".

Як повідомляв Знай.uа в Мелітополі пильна бабуся посадила внука на повідець, поки батьки п'ють коктейлі. Так, у Мелітополі надто пильна бабуся вирішила убезпечити купання свого онука в морі, прив'язавши його на поводок. Відповідним відео поділився Telegram-канал "Мелітополь".

Знай.uа писав, після гігантських медуз відпочиваючих на Азовському морі атакувала зелена напасть. Жителі Бендянска Запорізької області після сильного шторму на Слобідці в Азовському морі побачили жахливу картину – 60 тонн морських рослин, викинутих на берег.