Учора, 21 липня стався нетривіальний інцидент у морі. З судна під прапором Коморських островів, що йшло з Туреччини та вже підходило до причалу, зненацька шугонув чоловік. Буксир, який рухався позаду теплоходу, помітив відчайдуха та підібрав, аби доставити до берега.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. Стрибуном виявився громадянин Індії – член екіпажу.

Стрибуни, фото facebook
Стрибуни, фото facebook

Згодом, індієць поділився причиною, що змусила його до такого вчинку – начебто, таким чином він міг отримати виплати за страхування від нещасних випадків.

"Заробіток по-одеськи. Індійський стрибун «викинувся» з корабля, щоб отримати страховку, натомість отримав штраф за порушення кордону", - йдеться у повідомленні прикордонників у facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Наразі громадянин Індії знаходиться на борту судна та очікує на рішення суду. Крім того, його притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Варто нагадати, що під Львовом схопили банду злодіїв ромської національності - змітали все, що блищить.

Відомо, що близько 20-ї вечора, під час перевірки транспортних засобів, які прямують через контрольний пост, що знаходиться на межі Львівської та Закарпатської областей, прикордонний наряд зупинив мікроавтобус «Ford». Прикордонники мали стосовно нього інформацію від поліцейських. В зазначеному автомобілі перебували 14 осіб ромської національності.

Про виявлених злочинців прикордонники одразу ж повідомили правоохоронцям. Наразі працівники поліції затримали злодіїв до з'ясування всіх обставин, зараз триває досудове слідство.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом контрабандист-лузер запросив прикордонників "на каву"

Як повідомляв Знай.uа, чернівчани трохи не обкурили Румунію на півмільйона