Максим Кривош, який напередодні утримував в заручниках 13 осіб в Луцьку, опікувався тваринами і одночасно залякував і дружину, а також постійно погрожував сусідам.

Саме так відгукуються про луцького терориста Максима Кривоша на псевдо "Максим Плохой" його сусіди по будинку. Вони розповіли про погрози, які надходили від Кривоша на їхню адресу.

Сусіди Кривоша розповіли, що опікувався бездомними собаками, приводив їх додому, годував і муштрував у дворі і нікому не дозволяв їх ображати.

Кривош влаштував ціле кладовище для собак біля будинку, ховав їх і встановлював пам'ятні знаки.

До чотирилапих завжди ставився з ласкою і турботою, на відміну від людей, в тому числі і дружини, розповіли сусіди.

"Таня дуже хороша, дуже нормальна, але вона його боялася, він же її бив. Він її так побив, що вибив нижню щелепу", - розповідає сусідка сім'ї Кривошів в інтерв'ю ТСН.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сусіди також скаржаться, що Кривош погрожував їм розправою за обурення черезте, що він перетворив двір на собачатниу. Жінки скаржаться, що терорист обіцяв поховати їх на кладовищі тварин, якщо його чіпатимуть його вихованців.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцькому терористові Максиму Кривошу, який взяв у заручники автобус з пасажирами, буде обрано запобіжний захід. Так, скоро йому оголосять про підозру відповідно до ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця), ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні після захоплення заручників луцьким терористом перекрили 9 областей.

Керівництво Національної поліції України прийняло рішення посилити заходи щодо забезпечення громадського порядку для безпеки громадян.

Додаткові заходи безпеки запровадили на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Також Знай.ua писав, у Луцьку правоохоронці затримали Максима Кривоша, який майже 13 годин утримував заручників в автобусі