Черговий сюрприз очікує українців у поштових скриньках. Дуже скоро людям доведеться сплатити податок на нерухоме майно. Часу для цього залишилося дуже мало, всього 1 місяць. Якщо жителі нашої країни цього не зроблять, то доведеться сплатити відповідні штрафи.

Податок на нерухоме майно повинні сплачувати українці, чиї об'єкти відповідають законодавчим вимогам. При цьому Державна фіскальна служба зобов'язана надсилати відповідні повідомлення.

У квитанції повинна бути вказана сума, яку повинні перераховувати українці, а також реквізити, за якими необхідно сплатити. Перерахувати кошти можна як через банківську касу, так і через будь-сервіс онлайн-банкінгу (наприклад, “Приват24” та “Monobank”).

розмова по телефону, фото Pxhere
розмова по телефону, фото Pxhere

Чек обов'язково потрібно зберегти, це ваше доказ факту сплати податку на майно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Проте можливі ситуації, при яких люди просто не отримають свої квитанції. В такому випадку вам доведеться звернутися в Державну фіскальну службу самостійно, і уточнити, чи є ви платником податку.

Фахівці ГФС розкажуть про всі особливості сплати і допоможуть зробити розрахунок. Якщо ж ви не сплатите податок, вас очікує штраф. Зверніть увагу, в кожному регіоні ставки податків відрізняються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Дніпрі накрутили ціни на газ

Повідомляється, що з 1 липня 2020 року для мешканців Дніпра підвищать вартість на розподіл газу на п'ять копійок. Спочатку, ціну збиралися підняти на 11 копійок, проте в ході рішення Державного регулятора вартість вирішили знизити.

Тепер, за поставку 1 кубометра газу доведеться заплатити 0,71 грн замість колишніх 0,66 грн.

Як повідомляв портал Знай.ua у Тернополі знизять тарифи на централізовану подачу гарячої води

Також Знай.иа писав, харків'янам несподівано включили опалення в кінці червня