Медсестра Надія Жукова з Тули, яка прославилася в соцмережах та ЗМІ після появи на роботі в прозорому захисному костюмі і одному спідньому під ним, буде вести прогноз погоди на місцевому телебаченні.

"Гаряча" медсестра буде виступати в регіональному ефірі російських центральних телеканалів. Її перший прогноз погоди вже вийшов у середу, 22 липня.

Надія Жукова в одному з інтерв'ю розповіла, що для неї зйомки на ТБ стали новим і цікавим досвідом. Вона також додала, що тепер вся її сім'я після роботи буде дивитися прогноз погоди з її участю.

У той же час кидати свою роботу в лікарні, яка по суті і зробила її знаменитою, дівчина не збирається, і в майбутньому планує стати лікарем.

У червні Жукова стала обличчям бренду спортивного одягу.

Варто зазначити, що медсестра з тульського госпіталю стала відомою і за кордоном.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знімок Надії Жукової було опубліковано на ресурсі Reddit з підписом "Звичайний COVID-медик в Росії". Фото набрало 17,6 тисячі лайків і більше трьохсот коментарів.

На думку багатьох англомовних користувачів, медсестра в такому вигляді здатна підняти дух пацієнтів.

А медпрацівники позаздрили медсестрі. Багато хто відзначив, що в костюмах індивідуального захисту дійсно дуже спекотно і визнав ініціативу тульської медсетри чудовою ідеєю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медсестра Тульського інфекційного госпіталю прийшла до пацієнтів у прозорому захисному костюмі від коронавірусу поверх бікіні

Як повідомляв портал Знай.ua, медсестру, яка здійснила мрію мільйонів чоловіків - надає "допомогу" голяка, не каратимуть - за неї вступився головний лікар медзакладу

Також Знай.ua писав, мережею розлетілася унікальна фотографія глави Facebook