Бойової медик Микола Ілін був справжнім героєм. Незважаючи на засідку терористів, він пішов до пораненого командира розвідувального взводу Дмитру Красногрудь. На жаль, ця історія закінчилася трагічно. Микола Илин 17 липня був убитий російськими терористичними військами. 20 липня його тіло було доставлено в Київ для впізнання, а 22 липня відбулося прощання з героєм.

«Командире, я готовий. І я піду», – приблизно такими були слова бойового медика нашого батальйону Миколи Іліна перед...

Geplaatst door 137 окремий Батальйон Морської піхоти op Woensdag 22 juli 2020

В честь цієї трагічної події офіційна група 137 окремого батальйону морської піхоти опублікувала прощальний пост. Миколу, у якого був позивний “Естонець”, згадують, як веселого і дуже легкого на підйом людини. Він завжди проводив курси тактичної медицини і говорив, що ці навички можуть врятувати не одне життя. Микола мав розпізнавальний знак медика і загинув під час гарантованого ОБСЄ “режиму тиші”. Однак проросійським екстремістам було на це наплювати.

Розстріл медиків, фото: youtube
Розстріл медиків, фото: youtube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Навіть на війні є певна повага до смерті, але у російських найманців немає ні совісті, ні честі”, так охарактеризувало російських терористів офіційне співтовариство 137 бригади. Вбивство медика – це військовий злочин, і за нього найманці зобов'язані нести відповідальність. “Бачимо, брате, і дякуємо тобі, що вчив нас і намагався уберегти. Вічна пам’ять тобі, Естонцю!”, так завершив свій пост співтовариство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, військовослужбовці дізналися медика, який був підло вбитий російськими окупантами під час порятунку бойового товариша. Так, загиблим виявився громадянин Естонії Микола Ілін, який проходив військову службу за контрактом.

Як повідомляв портал Знай.ua весь світ побачив розстріл медиків на Донбасі: бойовики взялися виправдовуватися

Також Знай.uа писав, найманці Путіна нарешті передали тіло ще одного полеглого бійця на Донбасі