Державний банк ПриватБанк не звертаючи уваги на кредитні канікули, намагається кредитувати українців під драконівські відсотки. Про це написав незадоволений клієнт у своєму відгуку.

За його словами, він взяв кредит для підприємців КУБ і йому залишилася остання оплата, коли подзвонили з Приватбанку і запропонували йому "вигідні умови".

"Представники Приватбанку зателефонували і запропонували кредитні канікули з 0% до 31.07.2020, пояснюючи, що більше платити я не буду, як є мій кредит і відсотки. Підійшовши до відділення банку, щоб підписати документи мені показали нарахування 2880грн % всього на 5000грн, «ви» що знущаєтесь? 20% в місяць? За що?", - задається питанням незадоволений клієнт.

Він також закликав інших українців не користуватися послугами Приватбанку.

Самі телефонують, пропонують одне, а результат - сверхпроценты. Дуже не задоволений роботою банку і персоналу які обманніми шляхами заробляють таким чином! Тільки за один куб я сплатив за рік 12 000грн! Але це мало напевно? Не рекомендую користуватися! Обман і непорядність! Буду звертатися до суду!", - резюмував клієнт у своєму відгуку, який опублікував на порталі Мінфін.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З банку спробували дати відповідь і сказали, що з клієнтом зв'язувався співробітник Приватбанку, який надавав інформацію про кредит.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "ПриватБанк" загнав пенсіонерів в глухий кут, картки виявилися непростими.

Як повідомляв Знай. ua, гроші українців в Приват24 опинилися під прицілом шахраїв.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк звинуватили у відсутності безпеки і гарантій.