П'ятниця 24 липня для більшості знаків Зодіаку буде спокійним і розслабленим вдень, без несподіванок. Однак є й ті, кому астрологи радять берегтися. Подивіться, який день для вас підготували зірки

Овен

Щоб досягти успіху сьогодні, проявіть проникливість, товариськість і дипломатичність. Сьогодні потрібно брати до уваги настрій оточуючих. Намагайтеся бути делікатними з тими, хто вам доріг, щоб ненароком їх не образити.

Телець

Пам'ятайте, що щастя складається з маленьких деталей. Радуйте себе приємними дрібницями. У цей день добре навести затишок у своїй оселі і поговорити по душах з близьким другом.

Близнюки

При сприятливих зовнішніх обставин і спокійному загальному тлі, ваш настрій може бути нестабільним і коливатися від ейфорії до депресії. Тому залиште самокопання на більш підходящий день, краще відпочиньте на щось зовнішнє.

Рак

Якщо вам хтось подобається, зважитеся на відверту розмову. Подолавши хвилювання, страхи — він закінчиться набагато краще, ніж ви очікували. В цілому день схиляє до романтики, подарує багато ніжності і любові.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще


Лев

Сьогодні приділіть максимум уваги власному здоров'ю. Уникайте небезпечних ситуацій та зловживання шкідливими звичками. У спілкуванні з близькими будьте чесні і відверті, вони це оцінять і дадуть відповідь вам тим же.

Діва

У цей день ваше враження про людину з вашого кола спілкування може змінитися на 180 градусів. Або ворог надасть підтримку, і може, навіть в чомусь вас врятує, або один надійде не найчеснішим чином. Латати розірваний “шаблон” найкраще медитацією, а саме корисне — прийняти нову реальність і витягти з неї свої вигоди.

Ваги

Чудовий день для вирішення будь-яких питань, пов'язаних з фінансами. Операції, які ви укладете, виявляться вигідними, партнери — надійними, проекти — перспективними. Не бійтеся починати нове, адже сьогодні саме час. А ось для особистого фронту день не самий вдалий. Краще відкладіть всі зміни в ньому на потім.

Скорпіон

Для Скорпіонів настав день, коли будуть “зустрічати по одягу”, тому з самого ранку прикладіть всі зусилля, щоб виглядати бездоганно. Можливо, що ви зустрінете майбутнього перспективного бізнес-партнера або свою долю.

Стрілець

У цей день приділіть максимум уваги самодисципліни, не дозволяйте емоціям впливати на ваші плани. Забудьте таке слово як “лінь”, і що в світі буває прокрастинація. Якщо ви збиралися почати нове життя, де ви зібрані і мотивовані, то зараз саме час.

Козеріг

Цей день для вас може виявитися вдалим. Хоча самі ви можете відчувати незадоволення собою або тим, що вас оточує. Постарайтеся не брати підвищених зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно. Зараз зверніть увагу на стан свого здоров'я.

Водолій

Настав сприятливий час для реалізації планів і ідей. Тільки в своїх діях намагайтеся не допускати недбалості, а також будьте порядні по відношенню до оточуючих. Утримайтеся від критики і образливих висловлювань на чиюсь адресу.


Риби

Сміливо будуйте плани на майбутнє. Зараз вам вдасться знайти гідне застосування своєї енергії. Накопичилося багато справ, які неодмінно треба довести до кінця. Подбайте про своє здоров'я. Постарайтеся знайти час для зустрічей з людьми, які добре вас розуміють.