Користувач Facebook Станіслав Краснов розповів про жахливу ситуацію, яка склалася на ДП “Конярство України”. Це підприємство спеціалізувалося на розведенні і вирощуванні племінних коней. Тут було більше 2000 коней. Однак те, що відбувається зараз – це просто катастрофа. Немає межі людському варварству. Особливо коли мова йде про величезну площу землі, на якій розташоване господарство.

Страшна ситуація склалась в ДП "Конярство України". З метою рейдерського захоплення 43 тисяч гектарів землі, що...

Geplaatst door Stanislav Krasnov op Donderdag 23 juli 2020

Станіслав Краснов розповів, що підприємство було піддано рейдерській атаці. Мета – “віджати” організацію, щоб забрати більше 43 тисяч гектарів землі. При цьому головними постраждалими в людських “розборках” виявилися ні в чому не винні тварини. Їх просто перестали годувати! На фотографіях, які опублікував користувач, коні виглядають просто жахливо. У них стирчать ребра! Видно, що їх не годували вже кілька днів, а може й більше тижня.

Станіслав Краснов заявив, що 25% коней підприємства вже знищили. Ще 2000 коней і кобил просто залишилися без їжі. Їх не годують, розраховуючи, певно, що вони помруть, і підприємство стане нікому не потрібним. Тоді буде дуже просто змусити власника погодитися на умови. “Який же мерзотою потрібно бути, щоб знищити більше двох тисяч тварин заради гектарів”, обурюється Краснов. І це дійсно так. Людської жадібності, підлості і ницості просто немає межі.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще