Лідерка Швейцарії на камеру взяла до рота разом із Зеленським "гордість" фермерів: "Найбільша в житті"

Володимир Зеленський зізнався, що разом з президентом Швейцарії Симонеттою Соммаругою спробував на Донбасі найсмачнішу ожину у своєму житті.

"Найкращу ожину я куштувала тут", – зізналася сьогодні моя швейцарська колега. Разом з нею на Луганщині поласували, чесно, найбільшою ожиною в моєму житті. Місцеві фермери привезли сюди і полуницю і малину, і помідори, вирощені на українських чорноземах. Хто б не хотів похвалитися продукцією, вирощеною власними руками, перед Президентом Швейцарії?", - написав президент у Instagram.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Пенсія по-новому: українцям можуть скоротити виплати і "впаяти" штраф

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українські експерти розповіли, що виплати пенсіонерам, які працюють або здійснюють підприємницьку діяльність, будуть іншими. Зокрема, в деяких варіантах на жителів країни і взагалі чекають штрафи.

Пенсіонери, фото - znaj.ua
Пенсіонери, фото - znaj.ua

Забужко відкрила очі українцям на загибель героя під Зайцевим: "Поранений чекав, коли його заберуть"

Українська письменниця і поетеса Оксана Забужко бурхливо відреагувала на новину про бійця ВМС ЗСУ, сержанта Ярослава Журавля, якого залишили помирати на полі бою під Зайцевим у Донецькій області.

Забужко написала на своїй Facebook-сторінці, що приєднується до тих, хто вимагає розслідування "службової недбалості, що призвело до смерті, і покарання згідно з чинним законодавством".

Оксана Забужко, фото з Facebook
Оксана Забужко, фото з Facebook

Новий глава НБУ Шевченко додав годинник Rolex і 100 мільйонів у декларацію – українці оніміли

Новий глава Національного банку України Кирило Шевченко змінив свою декларацію про доходи. Тепер там є інформація про рахунок у швейцарському банку, а також наявність дорогих годинників Rolex і Breguet.

Шевченко, за якого народні депутати проголосували 16 липня, в цей же день опублікував свою декларацію про доходи. Однак 21 липня він декларацію відредагував.

Кирило Шевченко, фото з Facebook
Кирило Шевченко, фото з Facebook

Припинення вогню на Донбасі: Зеленський розповів про головну умову Мінська

Президент Володимир Зеленський заявив, що зараз Україна очікує, що всі сторони нормандської групи поставлять підписи під документом про припинення вогню на Донбасі. Про таке він сказав під час брифінгу у Станиці Луганській.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше